Etähoidon tarvekartoitus ja pilotti - Vooler
Tehty helpoksi Voolerilla

Maksu­ton etä­hoidon tarve­kar­toi­tus

Haluatko laajentaa palvelu­tarjontaasi tekemällä etä­hoitoa? Tarve­kartoitus hoitajan ja koti­hoidossa olevan asiakkaan kanssa on hyvä tapa aloittaa.

Lue lisää »

Osallistu asiakaslähtöisesti tehtävään etähoidon tarvekartoitukseen

Etsimme etähoidon uusista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita ja kasvuhaluisia organisaatioita, jotka haluavat parantaa kotihoidossa olevien asiakkaiden elämänlaatua etähoidon avulla. Kysy lisää live chatissa tai aloita varaamalla etänä tehtävä tarvekartoitushaastattelu (45 min) ja kahden viikon testijakso.

Keille sopii?

 1. Jos haluat lisätä asiakkaan kanssa käytettyä aikaa tekemällä lisäkäyntejä etänä, esimerkiksi autosta käyntien välillä?
 2. Jos haluat auttaa asiakasta juuri kun apua tarvitaan?
 3. Jos haluat tarjota palvelut asiakkaan omalla tabletilla tai ikäihmisille suunnitellulla YetiHome-tabletilla, joka myös ylläpitää kognitiivista toimintakykyä?
 4. Jos haluat auttaa asiakasta saamaan käyttöönsä vapaaehtoispalveluita esimerkiksi yksinäisyyteen tai lisäämään yhteydenpitoa omaisten kanssa videopuheluilla?
 5. Mitä muuta haluaisit tehdä? Tehdään se yhdessä!

Kuinka tarve­kartoitus tehdään?

 1. Osallistujat:
  Mieti sopiva hoitaja ja asiakas, jotka osallistuvat tarve­kartoitukseen.
 2. Varaa tarve­kartoitus­aika:
  Pyydä hoitajaa varaamaan aika aloituspalaverille.
 3. Aloituspalaveri:
  Hoitaja, asiakas ja Vooler pitävät 45 minuutin haastattelun ja koulutuksen testi­käytön tekemiseen.
 4. Testijakso:
  Hoitaja ja asiakas testaavat 2 viikon ajan asiakas­tarpeita ja käyttö­mahdollisuuksia.
 5. Loppupalaveri:
  Hoitaja ja asiakas pitävät etä­palaverina loppu­palaverin Voolerin kanssa. Sen perusteella suunnitellaan jatkotoimenpiteet.

Etä­palveluita asiakas­lähtöisesti

Haluamme lähteä tekemään etä­hoito­palvelun kehitystä sinun ja erityisesti sinun asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Siksi ehdotamme, että lähtisit kokeilemaan etä­hoito­palveluiden tekemistä kanssamme. Me tuomme tarvittavan tekniikan, teknisen tuen ja yhteistyö­kumppaniemme lisä­palvelut, kuten esimerkiksi apua yksinäisyyteen tai fysio­terapia­palveluita. Sinä voit keskittyä kehittämään ja kokeilemaan etä­hoito­palveluita asiakkaiden kanssa. Pilottiin osallistuvien yhteisissä työ­pajoissa kehitämme uusia liike­toiminta­malleja ja jaamme käytännön kokemuksia. Nyt on hyvä hetki lisätä etä­hoito ja uudet lisä­palvelut palvelu­tarjontaasi.

VARAA TARVE­KARTOITUS­AIKA!

Pyydämme kartoitukseen osallistuvaa hoitajaa varaamaan hänelle ja asiakkaalle sopivan 45 minuutin ajan tarve­kartoituksen etäpalaverille.

Varaa tarvekartoitusaika »

Kysy lisätietoja Live Chatissa »

Tilaa Voolerin uutiskirje ja pysyt kuulolla

* pakollinen kenttä
Type

Asiakkaitamme

 • Vooler - Verve
 • Vooler - Keskiuudenmaan kotihoito
 • Vooler - Lingsoft