Asiakkaamme - Vooler

Parempaa asiakas­palvelua
Tutustu asiak­kai­siin

Lue lisää asiakkaistamme ja miten he käyttävät hyödyksi Voolerin videopuhelu alustaa.

Vooler - Client

Sippe-hyvinvointikutsuilla lisätään tavaran sijaan tietoa ja jaetaan mukava yhteinen kahvihetki. Sippe-hyvinvointikutsuilla on erilaisia teemoja. Keskustelua käydään teeman ympärillä erilaisista näkökulmista. Teemaan liittyy usein myös tekemistä, kuten lintujen tunnistusta tai tuolijumppaa. www.sippe.fi »

Voolerin avulla Sippe-hyvinvointikutsuja voidaan järjestää verkossa, fyysisten kutsujen ohella. Verkkokutsuille osallistuminen on helppoa.

Vooler - Lingsoft

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo: Suomen suurin suomalainen käännöstoimisto ja Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme ketterät ja luotettavat käännöspalvelut, saavutettavat videotekstitykset, tehokkaat tekstinkäsittelypalvelut sekä monipuoliset puheentunnistus- ja tekstianalytiikkaratkaisut.
www.lingsoft.fi/en »

Vooler on ollut pitkäaikaisessa käytössä yrityksen sisäisessä kommunikaatiossa ja koulutuskäytössä.

 

Neuroliitto on MS-tautia ja harvinaista neurologista sairautta sairastavien sekä heidän läheistensä oma järjestö. Liitto edistää ja valvoo heille tärkeitä asioita yhteiskunnallisessa päätöksenteossa sekä tarjoaa neuvonta-, kuntoutus- ja asumispalveluja.
www.neuroliitto.fi »

Vooler toimii videopuhelu alustana kuntoutusryhmille ja interaktiivisille webinaareille.

 

Mainostoimisto Eki&Eke

Mainostoimisto Eki & Eke, vähemmän liiba-laabaa, enemmän osaamista. Me uskomme suunnitteluun, laatuun ja pitkäikäisyyteen. Tällöin saamme asiakkaalle toteutettua mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun markkinointiin ja näkyvyyteen.
www.ekieke.fi »

Vooleria on helppo käyttää, se ei käytännössä vaadi asiakkaalta mitään ja voimme ruudunjaon avulla helposti opastaa heitä esimerkiksi sivustohallinnan käytössä.

 

 

Oili Jalonen Oy palvelee autoilevaa väestöä monipuolisesti. Toimitamme kattavasta valikoimastamme varaosia kaikkiin automerkkeihin, minne tahansa haluatkin. Oli murhe auton kanssa melkeinpä mikä tahansa, OJ auttaa!
www.oilijalonen.fi

Vooler videopuheluja käytetään yrityksen sisäiseen kommunikaatioon

 

Vanhustyön keskusliitton tarkoituksena on toteuttaa vanhuuspoliittista vaikuttamista ja jäsenistön edunvalvontaa ikääntyneiden ihmisten ja vanhusten hyvinvoinnin, toimintakykyisyyden ja sosiaalisen turvallisuuden edistämiseksi.
www.vtkl.fi »

Vooler avulla pidetään verkossa kasvotusten eYstäväpiirejä ja koulutuksia sekä tehdään tutkimushaastatteluja.

 

Napapiirin Omaishoitajat ry:n tarkoituksena on toimia omaishoitotilanteessa olevien aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tarvitsemiaan palveluita ja tukitoimia alueellaan. Yhdistys tarjoaa valmennusta, ohjausta ja neuvontaa omaishoitotilanteessa oleville, toimii yhteistyössä omaishoitoa edistävien tahojen kanssa sekä järjestää vertaistuellisia ryhmiä, tapahtumia sekä muuta virkistystoimintaa.
www.napapiirinomaishoitajat.fi/

Vooler videopuhelu alustalla järjestetään luentotilaisuuksia ja verkostojen sekä ryhmien kahvihetkiä

Otetaan puhelu!

Kutsumme sinut videopuheluun linkin avulla tai voit kysyä esittelyä Live Chatin kautta, sen ollessa saatavilla.

Ota yhteyttä »

VOOLER vaatimukset

Kaikki mitä tarvitset on:

  1. Mikrofoni ja webkamera
  2. Mobiili- tai työpöytäselain