Vooler - Etävierailu - Vooler
Tehty helpoksi Voolerilla

Vooler etä­vierailu

Vooler on yhteis­kehittänyt Laakson sairaalan kanssa helppo­käyt­töisen Voolerin kuva­puhe­luilla tehtävän etä­vierailu­prosessin hoitajille, potilaille sekä heidän ystävil­le että suku­lai­sille. Nyt voit hankkia etä­vierailun sairaa­laan ja hoito­kotiin.

Lue lisää »

Helpot etä­vierailut lainat­tavilla table­teilla

Hyviä uutisia sairaaloille ja hoivakodeille! Nyt asiakkaasi voivat vastaanottaa kuvapuheluilla tehtäviä etävierailuja ilman omia laitteita tai osaamista. Voolerin etävierailupalvelu on yhteiskehitetty Laakson sairaalan kanssa toimimaan sairaalaympäristössä ja nopeasti vaihtuvalla henkilökunnalla. Etävierailun kuvapuhelut on suunniteltu tekemään etävierailuita helpommin ja useammin.

Voolerin etävierailujen edut

1
Helpot­taa etävierailujen tekemistä

Voolerin etävierailu on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi hoitajalle, potilaalle ja vierailijalle. Hoitaja tuo tabletin potilaalle ja kirjoittaa potilaan etävierailusalasanan Voolerissa. Vierailija tekee saman vierailu.fi sivulla, hyväksyy kameran käyttämisen ja kuvapuhelu voi alkaa.

2
Valmis ja selkeä prosessi etävierailuille

Voolerin etävierailuprosessi on yhteiskehitetty Laakson sairaalan kanssa. Se sopii hyvin sairaaloille ja hoitokodeille sekä paikkoihin, joissa on vaihtuva ja kiireinen henkilökunta sekä vähäistä teknistä osaamista omaavilla ihmisillä on tarve videopuheluilla tehtäville etävierailuille. Etävierailuun on suunniteltu selkeä prosessi, jossa käytetään lainatatabletteja, sovitaan vierailut samalla tavalla kuin lähivierailut ja pidetään laitteet desinfioituina.

3
Käyttö ei vaadi koulutusta

Etävierailujen järjestäminen sopii myös keikkatyöläisille, koska etävierailuprosessiin on rakennettu sisään jatkuva ohjeistus kuinka etävierailu tehdään. Hoitajalla on oltava perustaidot käyttää tablettia ja seurata Voolerin ohjeita. Useimmat potilaat pystyvät myös vastaanottamaan etävierailun ensimmäisen käyttökerran jälkeen itsenäisesti ilman hoitajan apua.

4
Hyvin ohjeistettu käyttöprosessi

Hyvät ohjeet ilmoitustaululle, hoitajalle ja etävierailijalle tekevät etävierailusta helppoa. Prosessiohjeistus sisältää seuraavat ohjeistukset: Etävierailun esite ilmoitustaululle, etävierailukortit potilaalle ja hänen vierailijoille sekä jatkuvan opastuksen Voolerin käyttöliittymässä etävierailun tekemiseen.

5
Laaja laitetuki

Vierailijat voivat käyttää yleisimpiä selaimia:

 • Android Chrome ja iPhone / iPad Safari
 • Tieto­koneiden yleisimmät selaimet: Chrome, Safari, Chromium Edge, Firefox, Opera

Organisaation lainatabletit voivat olla:

6
Yhteis­kehitetty Laakson sairaalan kanssa

Voolerin etävierailuprosessi on yhteis­kehi­tetty Laakson sairaalan henkilökunnan kanssa. Haluamme jatko­kehittää etä­vierailuja myös sinun kanssa Voolerin järjestämissä yhteiskehittämisen työ­pajoissa.

Mika kertoo kuinka etävierailuja tehdään Voolerilla

ALOITA 1KK KOKEILU!

Kokeile Voolerin etävierailuja maksut­tomasti kuu­kau­den ajan ja sen jälkeen 45 € / kk / tabletti.

Tilaa 1kk koeaika »

Etävierailu-prosessi
45 € / kk / tabletti

Etävierailuprosessi sairaaloille ja hoitokodeille
 • Ilmoitustaululle etävierailun esite potilaille ja vierailijoille
 • Henkilökohtainen vierailukortti (paperi) potilaalle ja kutsukortit (4kpl) vierailijoille
 • Etävierailuprosessin sovittaminen paikallisiin tarpeisiin (työpaja henkilökunnan kanssa)
 • Visuaalinen prosessikuvaus henkilökunnalle
 • Käyttäjänimi ja salasana tabletin rekisteröimiseksi Voolerin mobiilisovelluksessa
 • Prosessi järjestää etävierailu ja tulla siihen vierailu.fi sivun kautta
 • Kuvapuhelu ilman ylimääräisiä ja häiritseviä ominaisuuksia (mikrofoni päällä/pois, kamera päällä/pois, puhelun lopettaminen, ruudun jakaminen tietokoneen selaimelta
 • Toimivat laitteet vierailijoille: iPhone, iPad, Android-laitteet ja ylei­simmät tieto­koneen selaimet (Chrome, Safari, Chromium Edge, Firefox)
 • Sairaalan / hoitokodin laitevaihtoehdot: Hublet-tabletit, YetiMove tai Android-tabletti (laite ei sisälly lisenssihintaan)

1 kk koeajan jäl­keen
45 € / kk / tabletti

Seuraa etävierailujen uusia tuulia

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen tieto