Vooler - YetiTablet - Vooler
Tehty helpoksi Voolerilla

Vooler YetiTabletissa

Vooler lisää virikepalvelut YetiTablettiin, joka on helppokäyttöinen iso tabletti ikäihmisille ja erityisryhmille.

Lue lisää »

YetiTablet ja Vooler ovat helppokäyttöinen kokonaisratkaisu hoivakotien yhteisten virikeaktiviteettien tekemiseen.

Voolerilla ja YetiTabletilla järjestät virtuaalisia ja ryhmässä tehtäviä etäviriketilaisuuksia. Lisäksi voit yhdistää useamman toimipisteen yhteen ja pitää yhteisiä tilaisuuksia, joissa yksi yksikkö voi järjestää kirjakerhon ja toinen pallojumppaa. Voolerilla järjestät helposti kaikenlaisia etätilaisuuksia.

Voolerin edut YetiTabletissa

1
Järjestä ryhmässä tehtäviä virtuaalisia etävirikepalveluita

Virtuaaliset etävirikepalvelut YetiTabletin isolla ruudulla toimivat hyvin pienryhmille. Kun etävirikepalveluita tehdään ryhmässä, niin saadaan parhaat edut sekä ryhmän fyysisestä läsnäolosta että etänä olevasta ohjaajasta. Mukavaa yhdessäoloa ja kustannustehokasta ohjaajatyötä.

2
Tee yksiköiden yhteisiä viriketilaisuuksia

Yksiköiden yhteiset viriketilaisuudet yhdistävät eri asumistilojen asukkaita ja hoitajia. Yksiköt voivat jakaa viriketilaisuuksien järjestämisvastuuta eri yksiköiden välillä ja lisätä sillä tavalla virikesisältöjen tarjontaa. Esimerkiksi joku yksikkö voi tehdä pallojumppaa ja toinen kirjakerhoa.

3
Järjestä kaikenlaisia etätilaisuuksia

Etätilaisuuksien järjestäminen on helppoa, kun on suuri YetiTablet, Vooler ja yksinkertainen tapa liittyä tilaisuuteen. Voit järjestää fysioterapeutin vetämiä liikuntahetkiä, kirjaston pitämiä kirjakerhoja tai papin keskustelutilaisuuksia.

Yhteiskehitetty Yetin kanssa

Vooler on lisätty YetiTablettiin yhteistyössä Yetin kanssa.

Käyttöönoton vaatimukset

YetiTabletti: Vooler YetiTabletissa on suunniteltu toimimaan 55/65” YetiTableteissa.

YetiCare-palvelupaketti: Voolerin ohjelmisto sisältyy YetiCare-palvelupakettiin.

Hyvä Internet-yhteys: Vooler tarvitsee riitävän nopea Internet-yhteyden (WiFi / 4G ) videopuheluita varten. Tämä testataan ennen käyttöönottamista.

Tarvittavat lisälaitteet YetiTablettiin

Full HD USB video kamera, joka kiinnitetään YetiTabletin yläosaan.

Jabra Speak 810 mikrofoni & kaiutin, jolla viriketapahtuman kaksisuuntainen ääniyhteys välitetään osallistujille. Kattaa n. 7 metrin alueen.

Voolerin ominaisuudet YetiTabletissa

Vooler YetiTabletissa on suunniteltu ryhmässä tehtävien etäviriketilaisuuksien tekemiseen hoivakodeissa ja sairaaloissa.

Ominaisuuksia: Virtuaalinen oleskeluhuone kahden toimipisteen välillä, yhteiset viriketilaisuudet toimipisteiden välillä, kaikenlaisten etätilaisuuksien vetäminen sekä ystävien ja omaisten etävierailut. Vooler on GDPR yhteensopiva ja tietoturvallista kommunikointia.

Seuraa Vooleria

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen tieto