Vooler - YetiHome - Vooler
Tehty helpoksi Voolerilla

Vooler YetiHome-tabletissa

Voolerin etähoito on vakiona YetiHome-tabletissa, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi tabletiksi ikäihmisille ja erityisryhmille.

Lue lisää »

YetiTablet ja Vooler ovat helppokäyttöinen kokonaisratkaisu hoivakotien yhteisten virikeaktiviteettien ja etävierailuiden tekemiseen.

YetiTabletin YetiCare -paketissa on ratkaisu etävierailujen ja yhteisten viriketilaisuuksien tekemiseen kuvapuheluilla sekä elämän laatua parantavia sovelluksia.

Voolerin edut YetiTabletissa

1
Helpot­taa etävierailujen tekemistä

Voolerin etävierailu on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi sekä vierailijalle että YetiTabletin käyttäjälle. Vierailija liittyy etävierailuun salasananalla osoitteessa vierailu.fi. YetiTabletin käyttäjä aloittaa etävierailun vastaanottamisen yhdellä nappulan napsautuksella ja vierailu voi alkaa. Etävierailun voi tehdä vieraileva luennoitsija, jumppatuokion ohjaaja, omaiset tai toisen yksikön viriketilaisuuden ohjaaja.

2
Etäkäynti kotiin tai tuetun asumisen huoneeseen

Hoitajat soittavat uhdellä napsautuksella kuvapuhelulla tehtävän etäkäynnin. Asiakkaan tabletti hälyttää tulevista puheluista eli etäkäynneistä soittoäänellä tai asiakkaalla voi olla päällä automaattinen vastaamistila, jolloin kuvapuheluyhteys muodostuu automaattisesti. Puhelu voi olla myös ryhmäpuhelu esimerkiksi hoidettavan, hoitajan ja omaishoitajan kesken.

Lue lisää Voolerin etähoidon mahdollisuuksista.

3
Helppo käyttää

YetiHomen ja Voolerin käyttäminen on tehty ikäihmisille mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi. Vooler ja muut sovellukset löytyvät YetiHomen aloitusnäytöstä isoina kuvakkeina, joihon on helppo osua. Tulevat puhelut hälyttävät selkeällä hälytysäänellä ja soittaminen hoitajille tapahtuu nappia painamalla.

4
Etäpalvelut suoraan kotiin

Voolerilla voidaan tehdä kuvapuheluiden avulla myös monenlaisia etäpalveluita, kuten esimerkiksi terapiatunteja tai virikepalveluita. Vooleria käyttävät etäpalveluiden tuottajat voivat tehdä sovittuna aikana etävierailun asiakkaan luokse tai soittaa Voolerilla kun virike- tai terapiatunti alkaa.

5
Yhteiskehitetty Yetin kanssa

Vooler on sulautettu YetiHome-tablettiin yhteistyössä Yetin kanssa.

PYYDÄ TARJOUS!

YetiHome Voolerin kotihoitolla 99 € / laite / kk

PYYDÄ TARJOUS »

YetiHome Voolerilla
99 € / laite / kk

Etähoidon työkalu hoitajille
 • Helppokäyttöinen ja isolla näytöllä varustettu YetiHome-tabletti ikäihmisille
 • Etäkäynnit kotihoitoon ja tuettuun asumiseen
 • Etävierailut hoidettavan luokse
 • Virikepalvelut kuvapuhelulla hoidettavan luokse
 • Elämän laatua parantavia sovelluksia, kuten YLE Areena, radio, äänikirjat…
 • Lähihoitajien etätuki kotikäynnin aikana
 • Etäpalvelut hoidettavalle, kuten esim. terapia, virikepalvelut ja vapaaehtoispalvelut
 • Kuva­puhelu­yhteys (mykistys, kamera päälle/pois, automaattinen vastaaminen, ruudun­jako).
 • Hoidettavan laitevaatimus: YetiHome tai Android tabletti.
 • Etävierailijan laitevaatimus: iPhone, iPad, Android-laitteet ja ylei­simmät tieto­koneen selaimet (Chrome, Safari, Chromium Edge, Firefox)
 • Hinta sisältää video­koulutuksen, tulos­tettavan online käyttö­ohjeen ja 1 h / viikko yhteiset työ­pajat Voolerin digi­tali­soinnin koulutus­ohjel­massa.

Seuraa etähoidon uusia tuulia

Pysy kuulolla ja tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen tieto