Hyvää seuraa -hanke - Vooler

Tule mukaan hyvää seuraa -verkkoryhmiin

Tarvitsemme sinun apuasi. Rakennetaan ikäihmisten voimin uusia tapoja viettää aikaa yhdessä ja jakaa ajatuksia toisten samanhenkisten kanssa. Ehditkö tulla kokeilemaan alla olevia ryhmiä kanssamme.

Iltapäivän kahvihetki

JUURI NYT

Tuu kahviseuraksi

Keskustelua ja kahvituokio yhdessä. Kokeillaan yhdessä erilaisia kahvihetkiä, mikä toimii videopuhelun avulla ja kenelle tällainen kahvihetki sopii.

Iltapäivän kahvihetket
lomalla

Ruokapöydän ympärillä

JUURI NYT

Syödään ja jutustellaan

Tehdään yhdessä ruokaa, suositellaan reseptejä ja jutellaan mukavia. Syödään hyvässä seurassa, vaihdetaan ja kuunnellaan kuulumisia. Kokeillaan mitä asioita voi tehdä yhdessä ruokapöydän ympärillä ja kenelle se sopii videoyhteydellä.

Ruokapöydän ympärillä
lomalla

Toivelauluja ja tarinoita

JUURI NYT
Astu sisään klikkaamalla

Kuunnellaan lauluja yhdessä

Minkälaisesta musiikista pidät? Haluaisitko puhua mieleisistä, musiikkiin liittyvistä muistoista ja kuulla otteita omista ja muiden toivelauluista? Kokeillaan onko parempi kuunnella LP-levyjä, Youtube-videoita tai elävää soittajaa videoyhteydellä.

Toivelauluja ja tarinoita
ti 18 19

Purjehdusmuistoja

JUURI NYT

Kerran Kihdin selällä meille tuli…

Muistellaan vanhoja purjehdusmuistoja yhdessä. Kutsu vanhat purjehduskaverit läheltä ja kaukaa mukaan. Kokeillaan kuinka mukavaa on viettää aikaa yhteisen harrastuksen ja tarinoiden parissa videoyhteydellä.

Purjehdusmuistoja
to 18 19

Ehdota uutta ryhmää

UUTTA

Voisinko siis tehdä ihan oman ryhmän ystävilleni?