Voolerin päivitys 10.3.2021: Puhelinluettelo ja puheluita nappia napsauttamalla.... - Vooler

Voolerin päivitys 10.3.2021: Puhelinluettelo ja puheluita nappia napsauttamalla….

Tiedote Voolerin uusista ominaisuuksista

Päivityksen aikataulu

  • Päivityspäivä: 10.3.2021
  • Kellonaika: 18 – 24
  • Päivityksen käyttökatko: Ei käyttökatkoja 👍

Uudet ominaisuudet

Voolerin uusi versio laajentaa käyttömahdollisuudet etähoitopalveluihin ja antaa mahdollisuuden soittaa vakioasiakkaille vain nappulaa napsauttamalla. Nämä ominaisuudet toimivat rekisteröityneille käyttäjille ja vaativat erillisen käyttöönottamisen organisaatiolta. Merkittävin parannus on soittojen tekemisessä sisään kirjautuneille käyttäjille suoraan puhelinluettelosta ja ilman sähköpostilinkkejä. Lue lisää uusista ominaisuuksista alla.

  1. Vain yksi selain/laite aktiivinen kerrallaan. Jos käyttäjällä on useampi Vooler auki samanaikaisesti esim. eri välilehdissä selaimessa, niin vain viimeisin on toiminnassa ja muut menevät pois päältä. Katso koulutusvideo alla.
  2. Vooler-puhelut käyttäjien välillä vain nappia napsauttamalla. Organisaatiot voivat tehdä puhelinluetteloita asiakaspalvelijoista ja loppuasiakkaista sekä soittaa puheluita napin painalluksella ja soittoäänellä, joka hälyttää vastaamaan. Katso koulutusvideo alla. (vaatii käyttäjälisenssin)
  3. Ryhmäsoitot vakioasiakkaille ja asiakapalvelijoille nappia painamalla sekä soittoäänellä, joka kiinnittää vastaanottajan huomion. Nyt voit kutsua ryhmätapaamisen kokoon aiempaa helpommin. Asiakaspalvelija voi aloittaa ryhmäpuhelun vain selaimessa, ei appissa. Katso koulutusvideo alla. (vaatii käyttäjälisenssin)
  4. Palvelupyynnöt loppuasiakkaalta hoitaja- tai asiakaspalvelijaringille. Asiakas voi soittaa palvelypyynnön kun neuvoa tai apua tarvitaan. Etähoidossa olevat vakioasiakkaat voivat tehdä omaishoitajalle, omahoitajalle tai hoitajaringille puhelinsoiton palvelupyynnön nappia painamalla. Katso koulutusvideo alla. (vaatii käyttäjälisenssin)
  5. Vooler app on tarkoitettu vakioasiakkaille, jotka tulevat tapaamisen useammin kuin kerran. Se tarjoaa videopuhelut sekä sähköpostilinkillä että Vooler-soitolla vain nappia painamalla.

Maksuton koulutus uusista ominaisuuksista

Osallistu maksuttomaan online koulutukseen uusista ominaisuuksista tai katso koulutuksesta tehtävä video jälkeenpäin.

  1. ti 16.3.2021 klo 15 – 16, ilmoittaudu

Jaa ajatuksesi kanssamme

Tiedote Voolerin uusista ominaisuuksista Päivityksen aikataulu Päivityspäivä: 29.4.2021 Kellonaika: 21 – 24 Päivityksen käyttökatko: Ei käyttökatkoja...

Lue lisää

Tiedote Voolerin uusista ominaisuuksista Päivityksen aikataulu Päivityspäivä: 10.3.2021 Kellonaika: 18 – 24 Päivityksen käyttökatko: Ei käyttökatkoja...

Lue lisää

Tiedote Voolerin uusista ominaisuuksista Päivityksen aikataulu Päivityspäivä: 24.2.2021 Kellonaika: 18 – 24 Päivityksen käyttökatko: Ei käyttökatkoja...

Lue lisää