Vooler myynti- ja asiakaspalvelussa - Vooler

Parempaa asiakaspalvelua verkossa
Vooler myynti- ja asiakas­palvelussa

Vahvista myynti- ja asiakaspalveluasi Voolerin nopeilla ja helpoilla videopuheluilla verkossa, Live Chatissa ja fyysisissä tiloissa seinään kiinnitettävillä videonäytöillä.

Lue lisää »

Helpot ja nopeat videopuhelut

Voolerin videopuhelut on suunniteltu asiakaspalvelijoiden nopeisiin ja helppoihin puheluihin satunnaisten asiakkaiden kanssa. Ei turhia painikkeita tai ominaisuuksia, vain virtaviivainen käyttöliittymä ja miellyttävä asiakaskokemus. Voolerin pikanäppäinkomennolla lähetät videokutsun hetkessä ja keskustelu asiakkaan kanssa voi alkaa.

Videopuhelut live chattiin

Vooler on suunniteltu toimimaan Live Chat -palveluissa. Käyttö on yksinkertaista, koska Live Chatin asiakaspalvelija päättää kenelle hän lähettää videopuhelun linkin käyttämällä Voolerin pikänäppäinkomentoa (ctrl + alt + v). Asiakkaiden auttaminen on kasvotusten helpompaa ja mukavampaa.

AVOINNA
pe 11:00 – 12:30

Asiakaspalvelua verkkosivuilla

Kotisivun vierailija pääsee videopuheluun asiakaspalvelun kanssa sivulla olevaa nappia klikkaamalla. Voit esimerkiksi lisätä verkkokauppaasi videohuoneen, jossa asiantuntijat esittelevät uusia tuotteita ja vastaavat kysymyksiin. Vooler videopuheluiden käyttäminen on selkeää ja helppokäyttöistä, eikä sen käyttö vaadi vierailijoilta tilien luomista tai ohjelmistojen asennusta.

Etäpalvelupiste fyysisiin tiloihin

Fyysisessä etäpalvelupisteessä seinään kiinnitetty tabletti tai Voolerin tulostettu palvelupistekyltti tuovat asiakaspalvelun etänä sinne, missä asiakas sitä tarvitsee. Asiakaspalvelijalla on jatkuva videoyhteys etäpalvelupisteeseen tai vaihtoehtoisesti asiakas voi aloittaa palvelusoiton yhdellä napin näpäytyksellä suoraan asiakaspalvelijalle.

KOKEILE VOOLERIA!

Asiakaspalvelijamme haluavat mielellään demota Vooler palveluamme ja jutella kanssasi. Pyydä samantien demoa Live Chatissa tai varaa sinulle sopiva aika myyjiemme kanssa. Odotamme yhteydenottoasi.

Demo chat »
Ota yhteyttä »

VOOLER vaatimukset

Kaikki mitä tarvitset on:

  1. Mikrofoni ja webkamera
  2. Mobiili- tai työpöytäselain

Ominaisuudet

Listassa olevat ominaisuudet voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti päälle tai pois.

Ominaisuus Asiakas­palvelija Auditorio
Vooler Chrome selainlaajennus Live Chat-agentille (kutsuviestin tekemällä ctrl + alt + v)
Vooler huoneen sisäänkäynti web-sivulle
Mikrofoni päälle/pois
Kamera päälle/pois
Sulje puhelu
Kaiutin päälle/pois
Chat
Yksityisviestit
Ruudun/ikkunan jako
Kokoruututila
Anonyymit osallistujat/vierailijat
Osallistujien etähallinta
Live Chat -tuki
sähköpostituki
Räätälöidyt ratkaisut
Maksimi osallistujamäärä 20 100

Monipuolinen räätälöinti

Vooler voidaan räätälöidä tarpeita vastaavaksi sisältäen käyttöliittymämuutokset, uudet toiminnallisuudet, API-rajapinnat ja integrointi asiakkaan omiin järjestelmiin.

Räätälöidyt ratkaisut toteutetaan yhteistyössä kehityskumppanimme Indium Technology Oy:n kanssa. Indium on ollut osa kehitystiimiämme jo yli 5 vuoden ajan ja on toteuttanut räätälöityjä projekteja asiakkaillemme. Voolerin räätälöinnin lisäksi heillä on asiantuntijoita mobiili- ja web-sovellusten tekemiseen ja uusien ideoiden testaamiseen. Lue lisää ositteessa https://indium.fi.

Tukipalvelut

  • Live Chat -tuki (toimiston aukioloaikoina)
  • Email -tuki (toimiston aukioloaikoina)
  • Puhelintuki (6 – 22)