Vooler myynti- ja asiakaspalvelussa - vanha - Vooler

Parempaa asiakaspalvelua verkossa
Vooler myynti- ja asiakas­palvelussa

Vahvista myynti- ja asiakaspalveluasi Voolerin nopeilla ja helpoilla videopuheluilla verkossa, Live Chatissa ja fyysisissä tiloissa seinään kiinnitettävillä videonäytöillä.

Lue lisää »

Helpot ja nopeat videopuhelut

Voolerin videopuhelut on suunniteltu asiakaspalvelijoiden nopeisiin ja helppoihin puheluihin satunnaisten asiakkaiden kanssa. Ei turhia painikkeita tai ominaisuuksia, vain virtaviivainen käyttöliittymä ja miellyttävä asiakaskokemus. Voolerin pikanäppäinkomennolla lähetät videokutsun hetkessä ja keskustelu asiakkaan kanssa voi alkaa.

Asiakaspalvelua verkkosivuilla

Kotisivun vierailija pääsee videopuheluun asiakaspalvelun kanssa sivulla olevaa nappia klikkaamalla. Vooler videopuheluiden käyttäminen on selkeää ja helppokäyttöistä, eikä sen käyttö vaadi vierailijoilta tilien luomista tai ohjelmistojen asennusta.

Videopuhelut live chattiin

Vooler on suunniteltu toimimaan Live Chat -palveluissa. Käyttö on yksinkertaista, koska Live Chatin asiakaspalvelija päättää kenelle hän lähettää videopuhelun linkin käyttämällä Voolerin pikänäppäinkomentoa (kopioi & liitä). Asiakkaiden auttaminen on kasvotusten helpompaa ja mukavampaa.

Etäpalvelupiste fyysisiin tiloihin

Fyysisessä etäpalvelupisteessä seinään kiinnitetty tabletti tai Voolerin tulostettu palvelupistekyltti tuovat asiakaspalvelun etänä sinne, missä asiakas sitä tarvitsee. Asiakaspalvelijalla on jatkuva videoyhteys etäpalvelupisteeseen tai vaihtoehtoisesti asiakas voi aloittaa palvelusoiton yhdellä napin näpäytyksellä suoraan asiakaspalvelijan työpöydälle tai hänen taskussa olevaan puhelimeen.

Ominaisuudet

Helppokäyttöisyydestään huolimatta Vooler sisältää paljon asiakaspalvelussa tarvittavia ja sitä parantavia ominaisuuksia. Kuten esimerkiksi:

 • Voolerin pikanäppäinkomento (kopioi & liitä) kutsupohjan ja videolinkin lähettämiseen, yhteensopiva kaikkien Live Chat, email ja web-palveluiden kanssa.
 • Mikrofonin hallinta
 • Kameran hallinta
 • Kaiuttimien hallinta
 • Chat (ryhmächat ja yksityisviestit)
 • Kokoruuduntila
 • Ruudunjako
 • Nauhoitus
 • Mitä haluaisit saada? Räätälöintipalvelumme tekee sen sinulle.

Monipuolinen räätälöinti

Vooler voidaan räätälöidä tarpeita vastaavaksi sisältäen käyttöliittymämuutokset, uudet toiminnallisuudet, API-rajapinnat ja integrointi asiakkaan omiin järjestelmiin.

Räätälöidyt ratkaisut toteutetaan yhteistyössä kehityskumppanimme Indium Technology Oy:n kanssa. Indium on ollut osa kehitystiimiämme jo yli 5 vuoden ajan ja on toteuttanut räätälöityjä projekteja asiakkaillemme. Voolerin räätälöinnin lisäksi heillä on asiantuntijoita mobiili- ja web-sovellusten tekemiseen ja uusien ideoiden testaamiseen. Lue lisää ositteessa https://indium.fi.

Tukipalvelut

 • Live Chat -tuki (toimiston aukioloaikoina)
 • Email -tuki (toimiston aukioloaikoina)
 • Puhelintuki (6 – 22)

KOKEILE VOOLERIA!

Asiakaspalvelijamme haluavat mielellään demota Vooler palveluamme ja jutella kanssasi. Pyydä samantien demoa Live Chatissa tai varaa sinulle sopiva aika myyjiemme kanssa. Odotamme yhteydenottoasi.

Demo chat »
Ota yhteyttä »

VOOLER vaatimukset

Kaikki mitä tarvitset on:

 1. Mikrofoni ja webkamera
 2. Mobiili- tai työpöytäselain

Käyttäjälisenssien hinnasto

Asiakaspalvelija
30 € / kuukausi

Henkilökohtainen videopuhelutyökalu

Erinomainen työkalu asiakaspalvelijoille ja myyjille, jotka käyttävät videopuheluita työtehtävissään. Nopeat videopuhelut web-sivuilla vierailevien tai live chatissa keskustelevien asiakkaiden kanssa.


*Hinta 30 € / kuukausi / käyttäjä
tai 360 € / vuosi

Huone
100 € / kk*

Videoneuvottelu- ja webinaarihuone

Sopii hyvin yleiskäyttöiseksi 20 osallistujan videoneuvotteluihin tai 200 kuuntelijan webinaareihin. Erinomainen työkalu pitää asiakkaille kokouksia, webinaareja tai avoimia tapaamishuoneita kuten virtuaalikahviloita.


*Hinta 100 € / kuukausi / huone
tai 1200 € / vuosi

Suurasiakkaat

Pyydä räätälöity tarjous

Jos olet tilaamassa yli 20 lisenssiä tai projektipalveluita, niin haluamme tehdä sinulle räätälöidyn tarjouksen joka vastaa varmasti tarpeitasi. Ota yhteyttä myyntiin ja teemme sinulle hyvän tarjouksen.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluita ja Voolerin räätälöinti

Autamme mielellämme teitä saamaan kaiken hyödyn Voolerista.

1500 €/kk|Käyttöönottotuki (puhelintuki, asiantuntija kehittämispalavereihin)

450 € | Verkossa pidettävä käyttökoulutus

500 € | Videopalvelun työpaja kehitystyöhön

9500 € |Pilottiprojekti (6 kk, 20 käyttäjää, 6 työpajaa, tukipaketti)

120 €/h |Räätälöintiprojektit

Käyttäjälisenssien vertailu

Huom: Vertailussa on listattu ominaisuudet, jotka voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti päälle tai pois eri käyttäjäryhmillä.

Ominaisuus Asiakas­palvelija Huone
Mikrofoni päälle/pois
Kamera päälle/pois
Sulje puhelu
Kaiutin päälle/pois
Chat
Yksityisviestit
Ruudun/ikkunan jako
Kokoruututila
Anonyymit osallistujat
Osallistujien etäkontrolli
Palvelukutsujen vastaanotto
Vooler app
Vooler Chrome-selainlaajennus: Visuaalinen hälytys + pikanäppäinkutsu
Live chat -tuki
sähköpostituki
Lisämaksullinen lisätuki
Maksimi osallistujamäärä videopuhelussa 25 25
Maksimi kuuntelijamäärä webinaarissa 24 200