Hinnasto ja tilaukset - Vooler

Tilaa Voolerin palvelupaketti koeajalla

Henkilökohtainen tunnus
10 € / kk

Henkilö­kohtainen yhteyden­pito­alusta

Soveltuu hyvin ikä­ihmisille ja muille helppoa käytet­tävyyttä tarvit­seville erityis­ryhmille yhteyden­pitoon ystävien, omaisten, omais­hoitajan, hoitajien, terapeutin, kuntout­tajien ja muiden palvelun­tuottajien kanssa unohtamatta vapaa­ehtois­voimin tehtäviä palveluita. Sisältää video­huoneen ystävien tapaa­miseen ja verkko­kahvilan, jossa voit tavata saman­henkisiä puoli­tuttuja kun haluat juttu­seuraa. Puhelut ja palvelu­kutsut hoitajille onnistuvat napin painal­luksella. Tulevat puhelut hälyttävät kuten normaali puhelin­soitto ja hoitajien puhelut voidaan yhdistää automaat­tisesti, jos vastaa­minen on liian vaival­loista.


Maksuton 2 viikon koeaika
Hinta 10 € / kk / käyttäjä

Asiakas­palvelija
30 € / kk

Henkilö­kohtainen video­puhelu­työkalu

Erinomainen työkalu hoitajille ja kuntouttajille, jotka käyttävät videopuheluita työ­tehtävissään. Kutsu anonyymejä loppu­käyttäjiä web-sivulla, Live Chatissa tai sähköposti­kutsulla video­huoneeseesi kahden­keskisiin tai ryhmä­tapaamisiin. Voit luoda 100 video­huonetta eri tarkoituksiin ja pitää enintään 20 hengen tapaamisia.


Maksuton 2 viikon koeaika
Hinta 30 € / kk / asiakaspalvelija

Videohuone web-sivulla
10 € / 16h aukioloaika / kk

Avoin ryhmätapaamistila tai etäkahvila

Soveltuu hyvin kotisivuilla pidettävälle ryhmätilalle, avoimelle/lukitulle vastaanotolle tai pienryhmien vapaamuotoisiin tapaamisiin. Lisää vain liittymislinkki ja aukioloaika web-sivulle, niin isäntä/emäntä voi avata tapaamishuoneen kotisivusi vierailijoille. Tapaamishuoneessa on 20 asiakaspaikkaa.


Maksuton 2 viikon koeaika
Hinta 10 € / 16h aukioloaika / kk

Webinaarit palveluna
200 € / webinaari

Webinaarit ja koulutustilaisuudet palveluna

Sopii hyvin isojen koulutusten ja webinaarien pitämiseen. Sisältää teknikon palvelut, puhujien ääni- ja kameratestaukset etukäteen, puhujille ja VIP-vieraille oman videohuoneen chatilla sekä katsojille webinaarin YouTuben Live Streamina ja videonauhoitteena omalla YouTube-tililläsi. Puhujien ja VIP-vieraiden määrä enintään 30 henkilöä ja katselijoiden määrä on YouTubessa rajoittamaton.

Webinaarit ovat lisäpalvelu ja tilataan yhdessä asiakas­palvelija­-lisenssien kanssa.


Maksuton 1 webinaarin koekäyttö
Hinta 200 € / webinaari

Tilaa Voolerin Pilotti­projekti

Käyttöön­otto­projekti
3 000 € / 3 kk

Tuettu käyttöön­otto sisäl­täen koulu­tuksen, puhelin­tuen ja palvelu­muotoilun.

Sopii hyvin organisaatioille, jotka haluavat varmistaa etäpalveluiden sujuvan käyttöönottamisen ja hyvän käyttökokemuksen sekä loppuasiakkaille että asiakaspalvelijoille. Sisältää:

  • Online-koulutus asiakas­palvelijoille 1-3 kpl
  • 2 x asiakas­palvelun kehittämis­työpaja Voolerilla
  • Suora puhelintuki arkisin 9 – 15
  • Käyttöön­otto­tuki asiakas­palvelun palvelu­muotoilijalle/projekti­vastaavalle

Hinta 3 000 € / 3 kk

Voolerin jälleenmyyjien tuotteet

YetiMove Vooler puheluilla

YetiMove on helpoin video­puhelu­ratkaisu hoivakotien asukkaille.

Yetimove on pienempi, liikuteltavampi ja edullisempi vaihtoehto hoiva­kodeissa asuville senioreille, jotka haluavat olla yhteydessä läheisiinsä helposti. Se sopii helposti pyörätuolin eteen tai hoiva­sängyn viereen ja se voidaan siirtää vaivattomasti huoneesta toiseen.


Jälleenmyyjä: Haltija Oy

Voolerin räätälöinti­palvelut

Räätälöidyt ratkaisut

Räätälöity videopuhelualusta juuri oikeaan tarpeeseen.

Vooler voidaan räätälöidä tarpeita vastaavaksi sisältäen käyttöliittymämuutokset, uudet toiminnallisuudet, API-rajapinnat ja integrointi asiakkaan omiin järjestelmiin.

Räätälöidyt ratkaisut toteutetaan yhteistyössä kehityskumppanimme Indium Technology Oy:n kanssa. Indium on ollut osa kehitystiimiämme jo yli 5 vuoden ajan ja on toteuttanut räätälöityjä projekteja asiakkaillemme. Voolerin räätälöinnin lisäksi heillä on asiantuntijoita mobiili- ja web-sovellusten tekemiseen ja uusien ideoiden testaamiseen. Lue lisää indium.fi


Ota yhteyttä: Vooler myynti