Vooler Video Chat - Vooler

Parempaa asiakaspalvelua
Vooler
Video Chatilla

Päivitämme sinun online myynnin ja asiakaspalvelun käyttämään video- ja äänipuheluita web-sivuillasi.

Lue lisää »

Välittömät ja helpot videopuhelut ilman appien asentamisia

Web-sivuilla oleva Vooler Video Chat tekee asioinnin online-myynnin ja asiakaspalvelun kanssa helpommaksi ja antaa paremman käyttäjäkokemuksen. Toisin kuin videopalaveri-ohjelmistot kuten Microsoft Teams ja Google Meet, Vooler on suunniteltu tekemään nopeita ja helppoja video- ja äänipuheluita asiakkaidesi ja työntekijöidesi välillä. Se on vain niin paljon helpompaa esitellä tuote ja ratkaista jokin ongelma kun näet sen omin silmin.

EDUT

Vooler Video Chat tuottaa seuraavia etuja online myyntiin ja asiakaspalveluun:

  • Video- ja äänipuhelut web-sivullesi.
  • Ei sovelluksien asentamista, välitön yhteys web-selaimessa.
  • Suunniteltu nopeaan ja helppoon kommunikointiin.
  • Ei hämmentäviä ja turhia ominaisuuksia.
  • Brändätty ja lokalisoitu käyttöliittymä.
  • Rakenna luottamusta ja tee palveluistasi mukavia.
  • Onnelliset asiakkaat tulevat takaisin käyttämään uudestaan palveluitasi.
  • Helppo ottaa käyttöön ja hyvät toimituspalvelut.

VOOLER JA GIOSG LIVE CHAT

Vooler Video Chat on nyt myös saatavilla giosg Live Chatiin lisämaksullisena appina. Se laajentaa giosg Live Chat -kommunikointia mahdollisuutena käyttää video- ja äänipuheluita palvelutilanteissa. Katso oikealla kuinka se toimii käytännössä. Nopeaa ja helppoa, vai mitä mieltä olet?

Lue lisää »

Räätälöidyt Vooler-videopalvelut

Toimitamme räätälöityjä projekteja, joissa toteutetaan juuri sinun tarpeiden mukainen videopalveluratkaisu. Tämä tarkoittaa, että nyt voit saada omille web-sivuille tai mobiilisovellukseen video- ja äänipuhelut. Meidän pitäisi tehdä yhdessä ideariihi ja innovoida kuinka voisitte hyödyntää uusia videopuhelumahdollisuuksia liiketoiminnassanne. Ota yhteyttä ja aloitetaan kehittämään palveluitanne yhdessä!

Ota yhteyttä »

VOOLER
LIVE CHAT -PALVELUIHIN

Haluaisimme parantaa live chat -palveluasi lisäämällä siihen video- ja äänipuhelut. Saat kokonaispalvelun, jossa on mukana liiketoiminnan ideointiriihistä ja räätälöidyistä kehitysprojekteista aina asiakaspalvelijoiden koulutukseen asti. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä mahdollisuuksia voisimme tarjota teille.

Ota yhteyttä »