Etäteriapian tarvekartoitus - Vooler
Tehty helpoksi Voolerilla

Mak­su­ton etä­terapian tarve­kar­toi­tus

Haluatko laajentaa palvelu­tarjontaasi tekemällä etä­terapiaa? Tarve­kartoitus terapeutin ja asiakkaan kanssa on hyvä tapa aloittaa.

Lue lisää »

Osallistu asiakaslähtöisesti tehtävään etäterapian tarvekartoitukseen

Etsimme etäterapian uusista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita ja kasvuhaluisia yrityksiä, jotka haluavat täydentää nykyistä palveluaan etäpalveluilla. Lähde rohkeasti kokeilemaan ja rakentamaan kanssamme uusia asiakaslähtöisiä palvelumuotoja. Aloita varaamalla etänä tehtävä tarvekartoitushaastattelu (45 min) ja kahden viikon kokeilujakso.

Etä­palveluita asiakas­lähtöisesti

Haluamme lähteä tekemään etä­palvelun kehitystä sinun ja erityisesti sinun asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Siksi ehdotamme, että lähtisit kokeilemaan meidän avulla etä­kuntoutuksen, puhe­terapian tai fysio­terapian täydentämistä etä­palveluilla. Me tuomme tarvittavan tekniikan ja teknisen tuen. Sinä voit keskittyä kehittämään ja kokeilemaan uusia etä­palvelu­malleja asiakkaiden kanssa. Kartoitukseen osallistuvien yhteisissä työ­pajoissa kehitämme uusia liike­toiminta­malleja ja jaamme käytännön kokemuksia. Nyt on hyvä hetki lisätä etä­palvelut palvelu­tarjontaasi.

VOOLERILLA TEET
Interaktiivista puheterapiaa
Jatkuvaa fysioterapiaa
Verkkokuntoutusta
Mitä haluaisit tehdä?

Kuinka tarve­kartoitus tehdään?

  1. Osallistujat: Valitse terapeutti ja asiakas, jotka osallistuvat tarve­kartoitukseen.
  2. Varaa tarve­kartoitus­aika: Varaa sopiva tarvekartoitusaika terapeutille ja asiakkaalle.
  3. Aloituspalaveri: Terapeutti, asiakas ja Vooler pitävät 45 minuutin haastattelun ja koulutuksen testi­käytön tekemiseen.
  4. Testijakso: Terapeutti ja asiakas testaavat 2 viikon ajan asiakas­tarpeita ja käyttö­mahdollisuuksia.
  5. Loppupalaveri: Terapeutti, asiakas ja Vooler pitävät etänä loppu­palaverin Voolerin kanssa. Palaverissa listataan löytyneet tarpeet ja etäpalvelun käyttömahdollisuudet.

Puhe- ja fysioterapeuteille

Puheterapeutit saavat koeaikana käyttöönsä Voolerin ja siihen tehdyn interaktiivisen puheterapiatyökalun. Lue lisää käyttöohjeesta.

Fysioterapeutit saavat koeaikana käyttöönsä Voolerin ja “Physiotools Remote Trainer” -ohjelmiston. Lue lisää Physiotoolsin sivuilta.

VARAA TARVE­KARTOITUS­AIKA!

Pyydämme varaamaan terapeutille ja asiakkaalle 45 minuutin etäpalaveri tarve­kartoitukselle.

Varaa tarve­kartoitus­aika »

Tilaa Voolerin uutiskirje ja pysyt kuuulolla

* pakollinen kenttä
Type

Asiakkaitamme

  • Vooler - Verve
  • Vooler - Lingsoft
  • Vooler - Lingsoft